Maarten Bakker 

regisseur 

 

Maarten Bakker is in 2004 afgestudeerd aan de opleiding voor theatermaker aan de Toneelacademie Maastricht. Hij schrijft zijn eigen teksten, maakt boekbewerkingen of grondige bewerkingen van bestaande stukken. Zijn voorstellingen spelen altijd in op de huidige maatschappij en vormen vaak een mix tussen realiteit en absurdisme.  

 

De laatste jaren heeft Maarten zich gespecialiseerd in het werken voor en met jongeren. Hij onderzoekt nieuwe vormen en nieuwe teksten voor het jeugd- en jongerentheater. Naast zijn werk als regisseur is hij docent drama bij verschillende scholen en instellingen. Met zijn leerlingen en cursisten gaat hij op zoek naar hun eigen creativiteit en hij vindt het belangrijk dat zij nadenken over de functie van theater in onze samenleving.Tevens ontwikkelt hij educatieprogramma’s rondom voorstellingen voor theatergezelschappen.  

 

Maarten werkt als zelfstandig regisseur voor diverse gezelschappen zoals De Teerstoof, Jeugdtheaterschool Rabarber en Theatergroep Siberia. Bij Bonheur maakte Maarten Bakker de voorstellingen Kleinkind gezocht, Moeder Medea en Spelen of sterven

 

 

 

 

Reserveringen

Aantal kaarten: 

Totaalbedrag: 

bevestigen

 

bonheur theaterbedrijf rotterdam

 

010 404 67 16bonheur@bonheur.nlcolofonblogtwitterfacebook

Naam

 

Voorstelling

 

Reactie *

Mijn reactie mag ook op de facebook-pagina van Bonheur geplaatst worden

 

Velden met een * zijn verplicht.